ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Έξυπνες λύσεις για μέγιστη παραγωγή ενέργειας

Στην PHEMA Technologies αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις μικρής, μέσης και μεγάλης κλίμακας διασυνδεδεμένων και αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων. Κάθε μας project μελετάται και σχεδιάζεται ξεχωριστά σε σύγχρονα σχεδιαστικά προγράμματα λαμβάνοντας υπόψη όλα τα τεχνικά και περιβαλλοντικά δεδομένα. Η χρήση αμιγώς ευρωπαϊκών υλικών καθώς και ο προσεκτικός σχεδιασμός και συντήρηση της εγκατάστασης, εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία και απόδοση των συστημάτων σε βάθος χρόνου καθιστώντας πλήρως επιτυχημένη τη επένδυση σας.

Διασυνδεδεμένα Συστήματα

Μικρές οικιακές εγκαταστάσεις σε στέγες ή ταράτσες και φωτοβολταϊκά πάρκα μεσαίας ή μεγάλης κλίμακας διασυνδεδεμένα στο δίκτυο της χώρας για πώληση την παραγόμενης ενέργειας.

Αυτόνομα Συστήματα

Μελέτη, σχεδιασμός και υλοποίηση αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων με ή χωρίς σύνδεση στο δίκτυο. Έλεγχος και διαχείριση της παραγόμενης ενέργειας με χρήση ολοκληρωμένων διατάξεων ελεγκτών, αντιστροφέων και μπαταριών Li-ion.

Ενεργειακός Συμψηφισμός

Ο παραγωγός καταναλώνει την ενέργεια που ο ίδιος παράγει τη στιγμή που την παράγει. Μείωση στον λογαριασμό του ρεύματος. Οικιακά συστήματα παραγωγής.

Ενεργειακές Κοινότητες

Δημιουργία ομάδων που αποτελούνται από επιχειρήσεις, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιώτες, ώστε εκτός από καταναλωτές να γίνουν και παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας, την οποία είτε θα πωλούν στο δίκτυο είτε θα συμψηφίζουν με το ρεύμα που δαπανούν.

Σχετικά Προϊόντα

Καλέστε μας

+30 6979 810 101

Στείλτε μας μήνυμα

phema-techs@gmail.com

Scroll to top